Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gumiban egyszerűen nem tudom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumiban egyszerűen nem tudom élvezni a szexet, még ultravékonyban sem, a barátnőm viszont nem akar tablettát szedni mert nagyon érzékeny az ilyen hormonbombákra és már volt ilyentől egy komolyabb betegsége. Hogyan védekezzünk?

Figyelt kérdés
Csak a megbízható módszerek érdekelnek...valaki segítsen...

2014. jan. 18. 23:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat mégegyszer :) cisztája volt a petefészkében de már elmúlt, ezért nem is szeretném ha tablettázna mert attól újból kialakulhat...
2014. jan. 20. 09:03
 12/14 anonim ***** válasza:
80%

És ezt mégis ki találta ki? :D

Petefészekciszta akkor keletkezik, ha a nőnek van tüszőérése, de nincs tüszőrepedése. Ilyenkor az érett tüsző ott marad a petefészekben és ebből lesz a ciszta.

Túlparázni nem kell, kevés az olyan nő, akinek nincs, de általában maguktól felszívódnak.

A fogamzásgátló tabletta (nem a minipill, hanem a kétfázisú, kétféle hormont tartalmazó) megszünteti a tüszőérést. Azaz: nincs miből kialakulnia a cisztának. Szóval ha ettől paráztok, akkor pont hogy szedjen inkább.

Jó, nyilván nekem nem kell hinni, anonim oldalon ki tudja, ki vagyok (cisztákkal küszködő nő, aki pont amiatt kapott fogamzásgátlót, hogy legyen idejük felszívódni a cisztáinak, mert sajnos elég sok van). A legokosabb, ha elmentek orvoshoz és vele konzultáltok. Akár többel is. De pont ugyanazt fogják mondani, mint én, ami azért jó, mert így a problémátok is meg van oldva.

2014. jan. 20. 10:57
 13/14 A kérdező kommentje:
bocsi, nem vagyok szakértő de azért köszi a választ el fogunk menni :)
2014. jan. 21. 14:55
 14/14 anonim ***** válasza:
29%
verd az arcára, meg mindenhova. töröld a mackójába, meg az ágyruhába, hidd el egy idő után változtat a hozzáállásán
2015. máj. 17. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!