Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rezia fog. Gátlót szedők! A placebot van értelme bevenni, vagy az csak a rutin miatt van benne, de akár ki is dobható?
"az csak a rutin miatt van benne" :)
Ez a kérdés..hogy a számontartás miatt van csak benne vagy tartalmaz valami vitamint vagy tudomisén mit.
"Már kiírta, de nem szeretném nagyon minősíteni azt a dokit..hiába kérdeztem, semmi választ nem kaptam, mondván hogy majd rájövök. Ezért kérdezem itt :)"
Bocs, de akkor a te felelősséged, hogy ha bajod esik... A helyedben én inkább mennék egy normális orvoshoz, ez ellen meg panaszt tennék.
Köszönöm a válaszodat 24/L :)
Nem is megyek többet hozzá, nem őrültem meg :D És már tettem az amúgy sem túl jó híre mellé még egy kis pluszt..de ez már a múlt, azért írtam ki a kérdést, hogy a jövő nem ilyen legyen.
Mivel placebo, en pl nem is szedtem be azt a negyet :)
Es szedtem 16 honapig... Csak arra figyelj, h ne felejtsd el, mikor kell az uj levelet elkezdeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!