Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha soha nem fogok fogamzásgátlót szedni?
# 4 vagyok, én spec. 20 éve szedek fogamzásgátlót (volt benne szünet azért) gond nélkül, de most kezdjem el győzködni a kérdezőt, ha eldöntötte, hogy ő nem szed? Nem tettem...
Aki hormonálisan akar védekezni, annak el szoktam mondani a tapasztalataimat, aki meg nem akar, annak a hormonmentes tapasztalataimat szoktam elmondani. Magam is azzal értek egyet, hogy a nők túlnyomó részénél nem okoz gondot, sőt, nálam több, kimondottan jótékony hatása volt a fogamzásgátlónak.
De annak, hogy a két "tábor" egymást győzködje, pláne lepontozgassa, nem sok értelmét látom. Én tiszteletben szoktam tartani az enyémtől eltérő véleményeket is.
Én is sokáig úgy gondoltam, hogy nem fogok. Aztán más okból kaptam olyan gyógyszert, ami mellékesen fogamzásgátló hatással is bírt. Féltem persze, de muszáj volt. A trombózis miatt is paráztam, de készült haematológiai vizsgálat, aminek megnyugtató lett az eredménye, annak ellenére, hogy minden felmenőmnek volt trombózisa.
Mire véget ért a kúra, annyira rákaptam a gumi nélküli szexre, hogy azonnal írattam fel fogamzásgátlót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!