Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha soha nem fogok fogamzásgátlót szedni?
Vannak, akik soha nem szednek. Majd ha gyereket akarsz, akkor lekerül a gumi, és klimax után lehet agyba-főbe. :)
Illetve ha már nem olyan nagy baj, ha esetleg becsúszik a baba, akkor lehet gondolkodni "alternatív" módszerekben is (pl. hőmérőzés és hasonlók). De csak akkor, ha nem gond, ha jön a baba, mert ezek nem túl megbízható módszerek!
Az lesz belőle, hogy nem borítod így fel a hormonháztartásodat, és nem lesznek lehetséges szövődményeid a gyógyszertől.
Én se szedek, és nem is fogok. Én nem is szedhetek, mivel nagy az esélye, hogy trombózist okozna nekem. 22/L
Ez a legnagyobb hülyeség.
"Felborítja". Beállítja, ja.
Egyáltalán nem mindenkinek okoz mellékhatásokat. Attól, hogy egy bnőd rosszul lett tőle, még neked lehet, semmi bajod nem lesz.
Barátod meg vagy hülye, vagy hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!