Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivertem a farkamat és sperma került a kezemre aznap nem is fürödtem már meg nem is mostam meg a kezemet! és másnap kb 23 óra telt el megujjaztam a barátnőmet nagyon félek ( mindenhol mást írnak) Lehet e terhes a kézen élnek egy napig a spermiumok?
Figyelt kérdés
2014. jan. 13. 16:25
11/17 anonim válasza:
Egy nap alatt egyszer se mostál kezet? Ilyen igénytelen vagy bammeg, hogy mocskos, rászáradt ondós kézzel ujjazod a barátnőd? Hányinger...
12/17 anonim válasza:
Át kéne keresztelni a gyakorikérdések.hu -t hülyekérdésekre.hu -ra. A sperma a barátnőd legkisebb problémája, 1 napig nem mostál kezet, az úgy guszta lehet.
13/17 anonim válasza:
nem ha megszàrad az màr nem èl.ugy hogy ne fèlj nem lehet az.
14/17 anonim válasza:
Nem lehet az,de könyörgöm javits màr egy cseppet a személyes higéniàdon!!!!
15/17 anonim válasza:
szabad levegőn a hímivarsejt nem marad 2percnél többet életben,ugyhogy nem kell izgulni
16/17 anonim válasza:
Egy napig nem mosol kezet????? Kultúra, higiénia.
17/17 anonim válasza:
Mocskos kézzel nem puncizunk, mert bevisszük a Covidot és a baba Covidosan fog világra születni és azonnal be kell oltakoznia. Nyunyóka Cecília is állandóan mondja, milyen fontos a kézmosás. Tessék nézni az Operatív törzs tályékoztatóját hoki helyet, ahol tanulhatsz valamit a higéniáról, amit otthonról kellett volna hoznod!🤣👍🦠
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!