Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló újrakezdése?
7 hónapig szedtem tavaly fogamzásgátlót (9 levél), majd decemberben abbahagytam a mellékhatások miatt. - Mirabella
Ma jött meg azóta először normálisan, de iszonyatosan begörcsöltem, voltam orvosnál is, ő azt mondta kezdjek el egy másik gyógyszert szedni (Lindynette), már kiváltottam, szerintetek érdemes kipróbálni? - 1 havi adagot kaptam most csak. 19/N
És ha várnék a következő menstruációig, hogy mi változik? Lehet belőle probléma? Sokkal jobb kedélyű lettem a gyógyszer elhagyása után, hál'Istennek minden a régi, csak ezek a görcsök zavaróak.
Vérnyomásommal is gond van, visszeres a lábam a gyógyszer után, ezért is hagytam abba. Talán ezekre a problémákra kellene kitekinteni, nem rögtön hormonbombát szedni. Lehet megbolygatta a "gyógyszertelenség" a vérnyomásomat is, azért estem össze.
Végülis sikerült eldönteni magamban, kivárok a következő vérzésig, még mindig jobb 1-2 szem Nospát bevenni, mint hónapokig eltakargatni a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!