Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló felíratása?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló felíratása?

Figyelt kérdés

Most mennék először nőgyógyászhoz, még nem voltam együtt senkivel, és az gáz, hha esemény utáni tablettát íratok fel???? mármint azért akarnék, hha szakad a gumi......

vagy egyáltalán, hogy megy ez a tabletta felíratás dolog??

2014. jan. 12. 17:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

"sztem azt jobb nem tudni, de már nagykorú vagyok :')"

Szerintem meg aki ilyen kibszott ostoba az ne dugjon! Még a végén szaporodik....

2014. jan. 12. 18:12
 12/20 Moszuke ***** válasza:

az esemény utáni tabletta egy hormon bomba a szervezetnek. azt annyira nem ajánlják az orvosok, hogy az csak na..

azt csakis a legvégső és legindokoltabb esetben szabad kérni és bevenni. és megelőző vizsgálatokon kell ott helyben átesned, mert ku:rva veszélyes.

most az más kérdés, hogy általában csak felírják és mehetsz isten hírével.. de ez nem játék.

ne keverjük a fogamzásgátlóval.

ez antibébi tabletta. és antimama tabletta mert nagyon odabasz.

a párom sem örült neki amikor elkezdett hatni a bogyó.... "többet ilyet soha" hogy őt idézzem:))

2014. jan. 12. 18:13
 13/20 A kérdező kommentje:

köszönöm az értelmes válaszokat!!! :)

Akinek ez meg nem sikerült, hát... az inkább meg ne írt volna.... tudod, nem vagyok kíváncsi, az olyan kommentekre, hogy még mindig szűz vagy????? meg de ciki, meg ilyenek...........

2014. jan. 12. 18:25
 14/20 anonim ***** válasza:
feliratás nélkül is hozzájutsz ma már fogi.gátlóhoz. a nevét beírod a keresőbe, és aki árul ilyet mert abbahagyták, attól veszel.
2014. jan. 13. 06:36
 15/20 anonim válasza:
Esemény utánit csak nagyon nagy vészhelyzetben ajánlom... akkora hormon bomba a szervezetnek hogy el se tudod képzelni.. sajnos nekem már volt rá alkalmam hogy ilyet kelljen bevegyek hát egy.. lelkileg nem a legjobb érzés és utána az első menszeszednél olyan görcseid vannak hogy nem bírsz kikelni az ágyból.. ajánlom a pharmatex-et :) rengeteg készítmény fajtájuk van és ezek még jobban védenek mint a gumi mi is ezt használtuk amíg a tabi nem hatott :)
2014. jan. 13. 18:20
 16/20 anonim ***** válasza:
azzal semmi gáz nincs, hogy akárhányévesen is szűz vagy-e még, de már ne haragudj, ha ennyire nem v tisztában a dolgokkal.....kb mintha 12 lennél úgy beszélsz.....azért én a helyedben kicsit belemélyednék a védekezés témába....arról nem is beszélve, hogy nagykorúként, hogy-hogy még sose voltál nőgyógyásznál?????
2014. jan. 13. 22:03
 17/20 A kérdező kommentje:

nem tudom, szerintem ez teljesen normális, hogy nem voltam... mármint elég sok emberről tudom, hogy nem volt, és velem egyidősek, vagy idősebbek, és amikor felhoztam szüleimnek a témát, ők is azt mondták, hogy minek...

nekem nincs bajom azzal, hogy szűz vagyok, csak tudom, hogy sok tapló ember van...........

2014. jan. 14. 19:09
 18/20 anonim ***** válasza:

Most komolyan, az egy értelmes megoldás, hogy előre beveszel egy sürgősségi fogamzásgátló tablettát? (ez a korrekt neve amúgy)

Kb 0,1% eséllyel szakad el a gumi, de a sürgősségi tabletta jelentős terhelést jelent a szervezetnek biztosan.

Ha ennyire biztosra akarsz menni, akkor pl normál tabletta (amit naponta kell szedni és sokkal kíméletesebb a szervezeteddel)+gumi, vagy több módszer kombinációja...

2014. jan. 28. 17:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Inkább szedj fogamzásgátlót. Megelőzni jóval egyszerűbb, mint utólag cselekedni. Ráadásul az esemény utáni tabletta sem tökéletes. Nekem sajnos van egy barátnőm, akinél nem működött az esemény utáni tabletta. Escapelle nevű tablettát írt fel neki az orvos, amit be is vett, majd 2 hétre rá kiderült, hogy nem hatott...
2014. febr. 18. 22:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Ezen nem kell meglepődni (persze súlyosan megváltozik az ember élete a következményektől), az Escapelle papírján világosan írja is, hogy egyáltalán nem 100%-os védelmet jelent. Azt hiszem azt is írja, hogy hogyan működik.
2014. febr. 19. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!