Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belara fogamzásgátló szedése esetén, nem gond ha két nappal előbb jön meg?
Barátnőm Belara fogamzásgátlót szed, a második dobozból az utolsó levélnél (3.) tart. Eddig bevette az utolsó tablettát a levélből és másnap megjött neki (egyszer késett 1 napot). Most viszont még maradt 2 tabletta a levélben, és ma megjött neki (szerda), azonban eddig mindig az utolsó szem bevétele után, pénteken jött. Ez most miért történhetett?? Valami gond van esetleg? Bevegye még a maradék 2 tablettát és utána következzen a 7 tablettamentes nap?
Kicsit ideges lettem emiatt, várom válaszaitokat, előre is köszönöm nektek!
Szia!
Én Belarát szedtem...
Mindenféleképpen szedje be az utolsó kettőt, aztán jöhet a szünet... Szerintem nics semmi baj. Megesik. A gyógyszer szedése közben nekem is válzozott... Először kedden aztán szerdán, a végén már csütörtökön jött meg és én csak fél évig szedtem.
Ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!