Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül a második abortusz? Igaz, hogy dupla annyiba kerül mint az első? :O
Mindegy hogy te, vagy ő teszi ezt, a válasz ugyanaz: A másodil elvett emberéletbe kerül, egy felelőtlen, ostoba pár gyilkossága újfent.
Nem vagyok vallásos, de attól kezdve, hogy a 2 sejtből osztódásnak i dult, attól számítva élőlény.
Mi lett volna, ha régebben is van ez, és Einstein családban nem születik Albert nevű gyermek?
Lehet hogy én vagykk hülye, de a gyerekeknek jobb nevelő szülőknél, vagy otthonban, mint egy orvosi hulladék tárolóban.
"Mindegy hogy te, vagy ő teszi ezt, a válasz ugyanaz: A másodil elvett emberéletbe kerül, egy felelőtlen, ostoba pár gyilkossága újfent.
Nem vagyok vallásos, de attól kezdve, hogy a 2 sejtből osztódásnak i dult, attól számítva élőlény.
Mi lett volna, ha régebben is van ez, és Einstein családban nem születik Albert nevű gyermek?
Lehet hogy én vagykk hülye, de a gyerekeknek jobb nevelő szülőknél, vagy otthonban, mint egy orvosi hulladék tárolóban."
Annyira tipikusak vagytok ti nagy abortusz ellenesek. Talán végig se olvassátok a kérdést, csak örültök, hogy írhatjátok a demagóg sz**gotokat.
Egyébként nem hinném, hogy dupla annyiba kerülne. Maximum ha 10 éve volt az első. Azóta biztos felment az ára.
Szánalmas vagy hármas.
Teljesen reális, hogy jobb lenne a gyereknek árvaházban, nevelőotthonban, nélkülözve felnőnie igazi család nélkül, mintha abortuszon elvetetnék olyan korában, mikor még nem érez semmit és főleg nem is gyerek még.
milyen érdekes, hogy védekezés mellett egyetlen nőt sem ismerek akinek becsúszott volna terhesség
felelőtlen szemetek járnak rendszeresen abortuszra. fizessenek is duplán!
30+F
Max akkor, ha változott a szociális helyzete pozitív irányban.
Egyébként nem rossz ötlet lenne...
Meg persze dupla árat fizetett érte, lelkileg biztosan.
"4es és 5ös, érdekes, hogy ellenérveitek nincsenek..."
És miért kéne érvelni? Semmi köze a kérdéshez, meg igazából semmihez a te elméleteiden kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!