Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lefeküdtem egy sráccal vasárna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem egy sráccal vasárnap reggel 7 óra elött és belém élvezett el. És vett nekem gyógyszert. De csak kedden este vettem be. Most bajban vagyok vagy nem?

Figyelt kérdés
Lehet bajom belőle vagy nem???
2008. júl. 16. 12:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
ó,mert a 72órás tabikat osztogatják,nem?
2008. júl. 16. 12:30
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted egy jó ismerős nem tudja megszerezni? Akár orvos ismerős...
2008. júl. 16. 12:31
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
vasárnap reggel 7után felszaladt egy ismihez gyorsan és odanyomta a kezébe h nesze fiam sok sikert...valószínű...mikor az elég drága is...
2008. júl. 16. 12:33
 14/20 anonim ***** válasza:
lehet hogyvolt neki egy tartalékban vagy nemtudom,de ez igy eléggé gázos.nézd a mnevét kersss rá a neten egyböl kidobja milyen gyogyszer,ha meg csak egy tabit nyomott a kezedbe akkr van baj:S
2008. júl. 16. 13:39
 15/20 anonim ***** válasza:
56%
Van 1 db-os tabletta is, mielőtt még osztanád az észt.Escapelle. Egyébként egyik ismerősömnek (csaj) is a barátja "szerezte".A srác megkérte az idősebb nővérét, és neki felírták a receptet, a srác meg kiváltotta.
2008. júl. 16. 13:45
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lehet gond,de a biztonság kedvéért hogy megnyugodj 1-2 hét mulva vegyél tesztet!
2008. júl. 16. 13:52
 17/20 anonim ***** válasza:
A legbiztosabb hogyha elmész nőgyógyászhoz. De miért vagy ien felelőtlen? Nemtudom hány évas vagy de... már bocs. Miért nem védekeztetek?Elég fiatal lehetsz ha ennyire nem figyelsz a dolgokra, és gondolom ágyból ágyba fekszel, ha "Lefeküdtem egy sráccal...". Mindenesetre drukkolok hogy ne legyen gyereked.
2008. júl. 16. 15:03
 18/20 A kérdező kommentje:
Nah szal kettő tabi volt bene! És más uton módon volt! Am bitti nem baszta át a fejem, mert az anyjával szerezte be...és neki sem hiányzik egy kicsi! ennyi
2008. júl. 16. 18:33
 19/20 anonim ***** válasza:
nekünk szerencsénk volt vele,mert épp zárt a gyogyszertár amikor a barátom ment,és látták h nagyon ideges meg h végigfutotta az egész utat,ezért kiadták neki recept nélkül....
2008. júl. 17. 10:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Hüü ,akkor rohadt nagy mázlid volt én is jártam igy nekem nem adták ki pedig nagy rémületben voltam:(
2008. júl. 17. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!