Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos esemény utáni tablettát kellett bevennem, mert elszakadt az óvszer. Lehet baj?
Nem arra értettem a "bajt", hogy terhes lehetek e...
hanem egészségügyi szempontból.
Mivel az eseményutáni tabletta egy hatalmas hormonlöketet ad a női szervezetnek, nem csoda, ha ilyesmi előfordul. 1-2 barátnőm panaszkodott olyanra, hogy meghízott, pattanásos lett a gyógyszertől. Sokáig tart, mire a szervezeted kiheveri a hatását. De különösebb bajt nem okoz.
Ha viszont nagyon aggódsz, akkor mindenképpen kérd ki szakember véleményét.
Olvasd el még egyszer a tájékoztatót. Az is szerepel benne, hogy bevétel utáni egy hétben vérzés tapasztalható. Szóval nyugi, teljesen normális, de mindenképpen tesztelj 2 hét 14-15 környékén amikor már elvileg kimutatja a teszt, hogy használt-e a gyógyszer vagy sem.
Kétszer kellett már sajnos bevennem esemény utánit, egyik alkalommal menszesz előtti héten voltam, így mondhatni időben megjött, következő alkalommal pont félidőben voltam, akkor 1 hétig vérezgettem, nem rendes menszesz volt, de pecsételésnél több. Aztán megjött rendesen "időben", de az se teljesen volt olyan, mint szokott, viszont már jobban hasonlított a megszokotthoz.
23 N
mindenképp veszek majd tesztet, fő a biztos nyugalom:)
köszönöm szépen a válaszokat, jó olvasni, hogy vannak, akik komolyabban vesznek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!