Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi a teendő? Kihez forduljak?
1 éve szedem a Rezia fogamzásgátlót. A Péterffy utcai gyermeknőgyógyászatra jártam, viszont a doktornő "felszívódott". Nekem jövőhét elején elkéne kezdenem a következő levéllel (ami már nincs). Holnap jön meg a menzeszem, tehát egy új nőgyógyász nem fog tudni megvizsgálni. Semmilyen papírt nem kaptam az eddigi orvosomtól, hívtam a kórházat, ott azt mondták, hogy bármelyik orvos rám tud keresni a rendszerben.
Ilyenkor kihez fordulhatok vagy mit tegyek??
Bemész a gyógyszertárba, és veszel... komolyan mondom :)) Olyan gyámoltalanok vagytok!
Én recept nélkül vettem 2 gyógyszertárba is esemény utáni tablettát, és szó nélkül adtak. Barátnőm is szedett egy tájba egész hónapos tablettát, és mindig csak bement, kérte, kapta, fizette. Nem volt orvosnál kivizsgáláson, meg recept meg nem tudom mi... Haverom csaja sem volt nőgyógyásznál. Recept nélkül szed valami fogamzásgátlót már évek óta...
#3 vagyok.
Városon vettem, méghozzá a város legforgalmasabb gyógyszertárába. (egyetlen nonstop)
Ha olyan lusta vagy, hogy nem olvasod el amit írtam, miért okoskodsz ? Barátnőm rendes, egész hónapos fogamzásgátlót szedett kb. 8 hónapig recept nélkül, orvosi vizsgálat nélkül...
Haverom csaja meg már több mint 2 éve szed, és recept nélkül veszi mindig...
Gyógyszertárfüggő, hogy kiadják-e... nem szabadna. Veszélyes - tényleg!
Menj el a háziorvosodhoz, ő is kiírhatja.
A kérdésedre a kórházban megkaptad a választ. Keress egy megbízható nőgyógyászt a közelben. Amit egy éve szedsz, azt SOS esetben vizsgálat nélkül is felírhatja, esetleg kikérdez majd, de a legfontosabbakat valóban megtalálja rólad a rendszerben.
Recept nélkül fogamzásgátlót kiváltani/kiadni igen komoly felelőtlenség, nem véletlenül előzi meg a gyógyszer felírását pl. vérkép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!