Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek így terhes? -Bővebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek így terhes? -Bővebben lent-

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek. Még nincs benne nagy "rutinom", és a következőről lenne szó: ebben a hónapban az utolsó 5 szemnél tartottam mikor lefeküdtünk a párommal. És tudom h a sperma még pár napig termékeny.Most jön majd a szünet a két havi gyógyszer között.
2009. nov. 30. 08:23
 1/8 anonim ***** válasza:
ha a mensid első napjától szeded a tabit és nem maradt ki szem, ill. nem szedtél antibiotukimot, nem hánytál és nem volt hasmenésed 3-4 órán belül akkor nincs gond. Amúgy mit szedsz?
2009. nov. 30. 08:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem hagytam ki szemet, nem szedtem antibiotikumot, és nem hánytam...stb. Akkor így a gyógyszer a két levél között is véd?
2009. nov. 30. 08:49
 3/8 Andrewka ***** válasza:

Könyörgöm!

" A kockázatok és mellékhatások tekintetében OLVASSA EL a betegtájékoztatót vagy KÉRDEZZE MEG kezelőorvosát, gyógyszerészét."

2009. nov. 30. 10:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen a tabi a szünetben is véd! Ne aggódj, nem lehetsz terhes! csak ügyelj, hogy mindig beszedd és ha valami közbejön (amiket már írtam) akkor használjatok kiegészítő védekezést!
2009. nov. 30. 10:04
 5/8 anonim ***** válasza:
2009. nov. 30. 14:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Ugye nehéz dolog elolvasni a betegtájékoztatót? Vagy az van beleírva, hogy mikor véd, vagy az, hogy mikor nem! Néha gondolkozz is, mielőtt pánikolsz, jó?
2009. dec. 2. 08:54
 7/8 anonim ***** válasza:

nem tudom mire való ez az oldal ha nem arra hogy ha valaki nem ért valamit akkor megkérdezze... -.-" ugy h válaszolni kéne nem beszólni.

egyépként, semmi gond. nem lehetsz terhes és elvileg véd a gyógyszermentes napokon is.

2009. dec. 2. 15:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Mire való? Hááááát... pl arra, hogy amikor fölteszed a kérdésed és elővág 6 olyan oldalt, ahol ugyanezt kérdezték, akkor először azt olvasd el. Vagy legyen annyi eszed, hogy használod a keresőt először...

Tudod, mondják is, előbb gondolkodj, aztán kérdezz. Aki meg annyira lüke, hogy nem bír olvasni, az inkább ne szexeljen.

2009. dec. 3. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!