Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fogamzásgátló a legjobb? Amitől nem hízok meg annyira, mint egy disznó. De viszont jó lenne, hogy ha a melleimre egy kicsit hatással lenne, mert elég kicsit :S
Hát cica, nem tudom, én nem szedek és azt ajánlom te se tedd, a mellméret egy dolog, hidd el, jó az, ha kicsi, legalább nem fog a térdedig lógni. Én is gondolkoztam rajta, hogy elkezdem szedni, de munkatársnőktől olyan sztorikat és tapasztalatokat hallok, hogy inkább az óvszer vagy bevállalok egy babát, ha úgy alakul, de azt a kín szenvedést, ami a tabival jár én nem csinálom végig.
Egyik barátnőmnek totál lecsökkent a libidója, másiknak a tüdejében alakultak ki vízzel teli hólyagok és az anyjánál is ez volt, mert ugyan azt szedték, a harmadiknak a pajzsmirigyét intézte el annyira, hogy egyrészt már sosem lesz a régi, másrészt 3 hónap alatt 50 kilóról 90re hízott. Hidd el, nem éri meg.
De ez csak az én véleményem.
Az orvos mondja meg, mit szedj, és előre ő sem tudhatja, hogy a kérdéses gyógyszer éppen hogy fog rád hatni (azon kívül, hogy megakadályozza a babát).
Én Novynette-t szedek, nem híztam tőle, a cicim kicsit megnőtt, de nem túl látványosan. És nem kín és szenvedés, másfél éve szedem egyhuzamban, és az ég egy adta világon semmi bajom tőle. A vérzésem napra pontosan jön meg, nem fáj, nem görcsöl, és kb 5 nap alatt le van tudva az egész. Én csak jókat tudok róla mondani, de ez nagyon személyfüggő. Egy barátnőm is szedte egy hónapig, hát kb semmit nem volt kedve szexelni, sírt minden apróságért, és úgy összeségében nagyon elviselhetetlen volt. Abba is hagyta. Mindenkinek más a legjobb, ezért kell az orvos meg a vérvizsgálat meg ezek előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!