Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előváladéktól teherbe lehet esni?
már azvagy
gratula fiú!
mi lessz a neve?
Oké,akkor én nem megyek ki az utcára többet,egész életemben bent fogok lenni a házban,mert ha kilépek az ajtón,akkor lehet hogy elcsap egy autó,vagy éppen egy őrült megkésel,mert megvan rá az esély,sőt még az sem kizárt,hogy egy repülő éppen rámesik,mert éppen akkor voltam rossz helyen.
Ennyi erővel senki se éljen,mert van bizonyos százalék esély rá hogy akármikor meghalhatsz...
Ez kb ilyen.
Sok mindentől függ, hogy éppen mennyi az esélye, de erről már sokszor írtak, írtunk itt.
Persze, cél - és ésszerűbb lenne, ha inkább védekeznétek, de én annak sem látom értelmét, hogy halálra félemlítenek itt mindenkit, aki kérdezni mer.
Ezért engem nagyon le fognak pontozni, de akkor is elmondom, hogy szerintem (hangsúlyozom: szerintem!) ésszel csinálva, ha egy férfi maximálisan ismeri a saját reakcióit, akkor elenyésző az esélye annak, hogy így teherbe essen valaki. Persze, bele kell kalkulálni, hogy egy éjszakán többször csinálva már problémás és a 2.-3. stb alkalommal kell kiegészítő védekezés, stb, de ha az ember ezeket figyelembe veszi, akkor nem nagyon lesz gond.
(és akkor most jöhetnek a kommentek, hogy bátorítom a fiatalságot és az abortusz így meg úgy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!