Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előváladéktól teherbe lehet esni?
igen!
nagyon kicsi mennyiségben de található ondósejt az előváladékban is!
Meg van rá az esélye, hogy ezzel teherbe lehet ejteni egy lányt, de ez az esély nagyon kicsi!!!
Köszönöm a válaszokat!
3. Válaszoló, igen voltam pisilni, minden reggel eljárok, remélem az eléggé kitisztítja a húgycsövem.
1. 2. 4. Válaszoló, ezt a kicsi esélyt úgy értitek, hogy a körülményekkel együtt kicsi(volt levegőn, letörölhettem véletlen is)? Vagy még úgy is kicsi, hogy az előváladékban lévő spermiumok jobb körülményeket kapnak?
nekem is volt effajta gondom,de a parom megnyugtatott:
"Igaza volt az orvosodnak, kedves páradik.
Ugyanis az előváladék NEM tartalmaz spermiumot. Az előváladékot az un. Cowper-mirigy termeli. Azt a célt szolgálja, hogy kitisztítsa az ejakuláció előtt a hugycsövet, mivel a vizelet savas kémhatása roncsolja a spermiumokat.
Csak a sok hülyegyerek között elterjedt ez a tévhit, mivel az ELŐVÁLADÉKOT összekeverik a RÉSZLEGES ORGAZMUSSAL! Nagyon gyakran (főleg ha a férfi próbálja visszatartani ill. késleltetni az orgazmusát) mikor egy férfi eléri a "majdnem elmegy" pontot és akkor leáll nem érzékeli, de kis mennyiségű (kb. egy normál ejakuláció 5-10%-a) sperma távozik a hímvesszőből. Nem spriccel, csak kijön. És mivel kis mennyiség nem is mindig észlelik. Na ETTŐL lehet teherbe esni! Ez ugyanis NEM"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!