Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Barátnômnek ha megjött attol még aktust létesiteni kotonnal lehet? Marmint nem bafolyasolja a fogamzás gátlásában a gumit?
Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 15:04
1/7 anonim válasza:
Ilyen hülye kérdést..hogy lehet neked nőd..
2/7 Költőnő? válasza:
az ég áldjon meg, gondolkozz már...
mit csinál a gumi?
nem engedi át a spermát. Ehhez mi köze van a lány vérzésének???
3/7 A kérdező kommentje:
Nem csak en tudom h ez igy véd !
De ismerôsök szerint gimu is ilyen nem ved anyira és én ezt nem ertem épp ezért tettem fel.kérdést hátha lesz egy valasz ami segit megerteni...
2014. jan. 1. 15:19
4/7 Költőnő? válasza:
de mit kell megérteni...
elvileg van agyad, használd kicsit.
ha az ismerőseid azt mondják, h csóktól is teherbe lehet esni, azt is megkérded itt?
5/7 anonim válasza:
Töltsél a kotonba vizet, kösd be a száját és próbáld kiinni a vizet belőle!
Ha sikerül, úgy, hogy nem sérül meg a gumi, akkor igen, terhes lehet a hölgy!
Ha nem, akkor nem!
Bár kár lenne a génjeidet továbbörökíteni!
6/7 A kérdező kommentje:
Figyi köszönöm a választ szerintem bajom nem szarmazhat belôle ha megkérdezem !:)
2014. jan. 1. 15:27
7/7 Költőnő? válasza:
abból sem származik bajod, h gondolkozol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!