Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon erős női hormont tartalmazó gyógyszert szeretnék szedni. Nem fogamzásgátlás céljából! Nőgyógyásznál kell fölíratni?
Figyelt kérdés
nincs nőies alakom sokan megszólnak érte, a családban is. 19 éves leszek és se mellem se semmim nincs még. Nem hiszem, hogy későn érő típus vagyok. Szedek fogamzásgátlót de abban csak kevés hormon van (Symicia). Halottam olyanról, aki hermafrodita volt és elkezdett nagyon erős női hormonokat szedni és hatalmas mellei lettek és gyönyörű alakja. Én hol tudnék fölíratni ilyet? Csak nőies alakot szeretnék műtéti beavatkozás nélkül2013. dec. 29. 13:44
11/16 A kérdező kommentje:
sportolok, eszek normálisan és sokan de szart sem ér
2013. dec. 29. 14:26
12/16 Költőnő? válasza:
mikor volt a betegséged?
a családban mki gömbölyded?
vagy vannak hasonló típusú hölgyek, lányok, asszonyok?
13/16 A kérdező kommentje:
2 éve volt
nincsenek, én vagyok a legvékonyabb 165cm és 45kiló
2013. dec. 29. 14:37
14/16 A kérdező kommentje:
nálunk mindenki duci
2013. dec. 29. 14:37
15/16 Költőnő? válasza:
orvos mit mond?
csak mert ha nagyon meggyötörted anno a szervezeted, akkor lehetséges, h két év alatt még nem jött helyre sem a belső egyensúly, sem a hormonháztartás
egy műtét után is minimum fél év, de néha egy év is kell, pedig az csak egy "pillanatnyi" sokk a szervezetnek.
szvsz légy még picit türelmes és ne barmold magad még jobban össze belül.
16/16 anonim válasza:
Szerintem inkább híznod kellene, és akkor elkezdenél formásodni, minthogy hormonokat szedjél. De ha nagyon kíváncsi vagy a hormonértékeidre, akkor endokrinológustól kell kérned vérvételre beutalót. Lehet h kevés az ösztrogén és sok a tesztoszteron a szervezetedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!