Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gyógyszerváltáskor hogy jön meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszerváltáskor hogy jön meg?

Figyelt kérdés

Eddig Lindynette 20-at szedtem, ebben a hónapban váltottam Tri-Regolra. Az orvosom egy s_ggfej, jobban lekötötte a magán telefonja, amíg felírattam nála az új gyógyszert,mint én, így kérdezni nem tudtam tőle, de a gyógyszerész ismerős azt mondta, hogy ahogy abbahagyom a Lindynette-et és letelik a 7 nap szünet,utána ugyanúgy folytathatom a Tri-Regollal. Így is tettem. Most megint eljött a hét napos szünet, hétfőn kezdődött. Eddig a Lindynette-tel csütörtökre jött meg, de most itt van csütörtök este, és semmi. A hónapban lég durván összevesztem a barátommal, úgyhogy nem sokat szexeltünk, és akkor se mindig bennem ment el [bár tudom, hogy ez nem sokat számít], illetve a veszekedés napjai alatt egyszer elfelejtettem bevenni egy szem gyógyszert időben, de utána vagy másfél hétig óvszerrel védekeztünk [miután kibékültünk természetesen] - a gyógyszer papírja csak egy hetet írt ilyen esetre, de fő a biztonság...

Lehet, hogy a váltás miatt késik? Vagy lehet,hogy sokat idegeskedek mostanában, és amiatt?

Vagy gyógyszerváltásnál az se furcsa, ha kimarad?

Vagy esetleg csak pl. péntekre vagy szombatra [azaz másik napra] fog beállni az új gyógyszerrel?

2009. nov. 26. 20:34
 1/1 anonim válasza:
amikor én váltottam gyógyszert nekem sem ugyan azon a napon jött meg mint előtte, habár én más gyógyszereket szedtem/szedek, ott nem is kellett tartani szünetet a kettő között, hanem amikor elfogyott a diane35 akkor másnap már beszedtem a belarat. szerintem meg fog jönni neked, csak lehet holnap, vagy holnap után. ha mégsem, akkor vegyél terhességi tesztet vagy menj dokihoz, de szerintem tuti nincs baj!
2009. nov. 26. 21:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!