Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kék vagy rózsaszín?
Hát, az attól függ, hogy fiú vagy lány lesz?
(De attól még rózsaszínt semmiképpen. És a piros meg élénk színeket is kerüld.)
Az utána valótól szerintem nem kell félned, hiszen több mint 1 hét telt el az elfelejtett bogyó és az aktus között. Viszont azt is számításba kell venni, hogy a hét nap oda-vissza érvényes. Ezt úgy értem, hogy az előtte való 1 hét is számít, hiszen a spermiumok akár napokig is képesek életben maradni. Tehát ha volt szex és rá 1-2 nap (max 1hét) történt a mulasztás, akkor az is rizikós.
Egyébként érdemes volna tudni, hogy attól független,hogy reggel pótolta a gyógyszert, a pótlás 12 órán belül volt-e?! Ha 12 órán belül, akkor elméletileg nem sok ok van aggodalomra. Ha 12órán túl volt akkor az megint rizikósabb.
Amiket leírtam általánosságban véve igazak a fogamzásgátlók többségére, viszont elképzelhető, hogy a barátnődé másként működik.
Szerintem egyébként, mindent egybevetve, megnyugodhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!