Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mitől lehet? Még sosem tapasztaltam.
Elvileg semmi gond nekem is volt már ilyen. Valami megzavarhatta a hormonháztartásod ezért hamarabb indult meg kicsit a megvonásos vérzés folyamata. Szerintem azért rózsaszíne mert még csak icipicit vérzel és nem festi a hüvelyváladékod pirosra, csak rózsaszínre.
Nekem akkor volt ez mikor egyszer a hónapban elfelejtetem időben bevenni a bogyót és abban a hónapban volt hasmenésem is.
-nekem abban a hónapban nem is jött meg rendesen. Online orvos mondta hogy várjam meg a következő menszeszt, ha rendben zajlik nem kell orvoshoz fordulnom.
Valami neked is bezavarhatott a felszívódásba.
Igen én is olvastam ilyesmit akkoriban, de igen kicsi az esélye annak hogy normálisan szedett gyógyszer mellett besikerül a baba.
A legegyszerűbb ha végzel egy tesztet, akkor is ha megjön. Hallottam már olyanról, hogy valakinek volt vérzése a fogantatás utáni menstruációkor. Igaz állítólag különbözik a rendestől. (kevesebb, nem tart olyan sokáig stb.)
De szerintem nem kell aggódnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!