Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmonet fog-gátlót szedtem, de elkezdtem tőle hízni és igazából a pattanásaimra szerettem volna feliratni gyógyszert. Többen a cypromixet mondták. Az tényleg arra van inkább? Orvos nekem nem is mondta. (utána néztem és sokan azt szedik az arcukra. )
Figyelt kérdés
Feliratom ugyanúgy szednem kell? Vagy hogy van, ha egy tabiról a másikra tér át az ember?(Mert ez első szemet ugye a mnestruáció első napján kell bevenni. Nekem ma volt az utolsó Harmonet és 2 nap múlva fog megjönni magyarul akkor kezdthetem is el szedni a cypromixet? Nem fog ez bezavarni, hogy kétnappal később más bogyót szedek?)2009. nov. 25. 19:50
1/5 anonim válasza:
Ha megtartod a 7 napos szünetet, nem fog bezavarni, de azért kérdezz rá a dokinál is, mikor felíratod az új tabit.
2/5 A kérdező kommentje:
Milyen 7 napos szünet?:D
Az első szemet nem az mentruáció első napján kell bevenni?
2009. nov. 25. 19:58
3/5 A kérdező kommentje:
Két variációt hallottam, hogy 8.napon kell bevenni az új tabit vagy szünet nélkül egyből.
A gyógyszerpapírja leírja melyiket kell alkalmazni?Erre lennék kíváncsi:)
2009. nov. 25. 20:17
4/5 anonim válasza:
a betegtájékoztató így írja: - Ha más, kombinált fogamzásgátlóról tér át a Cypromix alkalmazására:
Az előzőleg használt készítmény utolsó tablettájának bevételét követő napon elkezdheti a Cypromix szedését (ne tartson gyógyszerszünetet).
azaz, ha ma volt az uccsó harmoneted, akkor holnap már bekell venned az első cypromix-et
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2009. nov. 25. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!