Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tegnap este a puncimba élveztek de kifolyt a . Akor ugye nem lehetek terhes?
Nem lehetsz terhes ne hallgass rájuk csak szívatnak. A spermium legéletképesebb mozgékony egyedei szoktak kifolyni melyek megtermékenyítésre alkalmasak.
Így az esetben csak barátod impotens spermái maradtak benned ergo nem leszel terhes!!!!!
Én csak remélni tudom, hogy tényleg nincsenek ilyen hülyék.
És ahogy mondták, nőgyógyász majd eseményutáni (ami megint nem olyan olcsó).
Kedves kérdező!
Ha ez nem kamu, bár szerintem az, mert ennyire tudatlan nem igen lehet valaki, aki nem max. 14 éves, akkor elmesélem, hogy aki védekezés nélkül szexel, vagyis belé élveznek, mindenkinek kifolyik valamennyi. De amennyi kell a teherbeeséshez, annyi bent marad. Így lesz a gyerek egyébként, ha eddig nem tudtad volna...
És sürgősen menj el nőgyógyászhoz, ő kiírhat esemény utáni tablettát, amit aztán ki tudsz váltani a patikában.
És komolyan, mielőtt alap dolgokkal nem leszel tisztában, addig komolyan ne szexelj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!