Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha tegnap este a puncimba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tegnap este a puncimba élveztek de kifolyt a . Akor ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés

2013. dec. 20. 10:28
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
de hol lehet olyat venni???
2013. dec. 20. 10:42
 12/26 anonim ***** válasza:
gyógyszertárban, előtte el kell menni nőgyógyászhoz, aki felírja. sajnos receptköteles.
2013. dec. 20. 10:46
 13/26 anonim válasza:
esemény utáni tablettát nőgyógyász ír fel, és patikában tudod kiváltani. Ha nem védekeztél semmilyen módon (és az nem védekezés hogy kifolyt) akkor lehetsz terhes
2013. dec. 20. 10:47
 14/26 anonim ***** válasza:
Ha gondolod én kinyalom belőled ami még bent maradt
2013. dec. 20. 10:47
 15/26 anonim ***** válasza:
Az agyad is kifolyt? Egyébként kamu.
2013. dec. 20. 10:48
 16/26 anonim ***** válasza:
persze h lehetsz te agyoniskolázott
2013. dec. 20. 10:58
 17/26 SullaFelix89 ***** válasza:
19%

Nem lehetsz terhes ne hallgass rájuk csak szívatnak. A spermium legéletképesebb mozgékony egyedei szoktak kifolyni melyek megtermékenyítésre alkalmasak.

Így az esetben csak barátod impotens spermái maradtak benned ergo nem leszel terhes!!!!!

2013. dec. 20. 11:07
 18/26 anonim ***** válasza:
Menj el nőgyógyászhoz, és esemény utánit irass.
2013. dec. 20. 11:19
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Én csak remélni tudom, hogy tényleg nincsenek ilyen hülyék.

És ahogy mondták, nőgyógyász majd eseményutáni (ami megint nem olyan olcsó).

2013. dec. 20. 11:25
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Ha ez nem kamu, bár szerintem az, mert ennyire tudatlan nem igen lehet valaki, aki nem max. 14 éves, akkor elmesélem, hogy aki védekezés nélkül szexel, vagyis belé élveznek, mindenkinek kifolyik valamennyi. De amennyi kell a teherbeeséshez, annyi bent marad. Így lesz a gyerek egyébként, ha eddig nem tudtad volna...

És sürgősen menj el nőgyógyászhoz, ő kiírhat esemény utáni tablettát, amit aztán ki tudsz váltani a patikában.

És komolyan, mielőtt alap dolgokkal nem leszel tisztában, addig komolyan ne szexelj!!!

2013. dec. 20. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!