Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utolsó menzeszem augusztus 23. án volt, és még több mint egy hét múlva kell, hogy megjöjjön, de én ma este hánytam, lehet attól, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
A párommal mindig védekezünk,kétszer voltunk azóta együtt,és mindkétszer védekeztünk és mindkétszer megnéztük,hogy kiszakadt e,még több mint egy hét múlva kell,hogy megjöjjön a menzeszem,lehet attól,hogy terhes vagyok?2013. szept. 9. 11:03
1/3 vakondka válasza:
Vegyél terhességi tesztet, az biztosabb választ ad.
2/3 anonim válasza:
Nem tudom, hány éves vagy, de mindenesetre próbálj meg gondolkozni normálisan. Ha védekeztetek rendesen, nem szakadt ki, nem volt más baleset (pl. rádment a sperma vagy spermás kézzel nyúlt hozzád), akkor mitől lennél terhes? Viszont ha ilyen hülyeségeken agyalsz, akkor a stressztől nyugodtan késhet majd a mensid. Hányni akármitől hányhattál, lehetett egy egyszerű gyomorrontás, de most van valami vírusos járvány is. Terhességi tünetek leghamarabb úgy az 5-6. héttől szoktak lenni egyébként is, és a hányás sem kifejezetten estére jellemző. Szóval ne pörgesd be magad butaságokon.
3/3 anonim válasza:
Vegyél egy tesztet, de csak hogy megnyugodj.
Nem hiszem hogy terhes lennél. A hányós tünetek amúgysem jelentkeznek ilyen hamar, és most amúgyis ilyen járvány van. Én is hánytam valamelyik nap, azért a biztonság kedvéért énis leteszteltem. :D No para
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!