Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha szexeltem kedd reggel és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szexeltem kedd reggel és még aznap este nem vettem be az aznapi fogamzásgátlót akkor lehet belőle baj, vagy az előző napik védenek ugye?

Figyelt kérdés
2013. dec. 16. 20:17
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
bocsi , de ezt nem fogom végigolvasni , mert nekem ennél van jobb dolgom is. Én nem írtam senkinek sem agresszívan vissza, úgyhogy fogalmam sincs milyen "stílusról" beszélsz. Köszi az értelmes és segítő szándékú(!) válaszokat.
2013. dec. 17. 12:10
 22/24 anonim ***** válasza:
Semmi baj. :D A stílusodat meg szerintem hagyjuk, tudod ha támadnak, egy okos ember figyelmen kívül hagyja, és modorosan válaszol. :)) Eddig az volt a probléma, hogy nem válaszolnak a kérdésre. Én megtettem, és kifejtettem mi a probléma itt a többség szemében, de hát ha nem akarsz olvasni, akkor legyen. Embere válogatja. Ha pedig van jobb dolgod is mint elolvasni a válasz(oka)t, minek is tetted fel a kérdést?
2013. dec. 18. 09:36
 23/24 anonim válasza:
Én egy utolsó bu>kó ta>ó paraszt vagyok. Aki még írni sem tud rendesen. Ezért minden lelkifurdalás nélkül elküldöm a hal>>l f;>zára az összes válaszolót, aki nem a kérdésre válaszolt. Nekem fogalmam sincs mi a "jó" válasz. De vérlázító, hogy egyes emberek ahelyyyettt, hogy segítenének mindenféle bar>>omságot írnak. Paradox mert én sem írtam értelemes választ de legalább, nem bas>szt,,tom a kérdezőt.
2013. dec. 22. 20:18
 24/24 anonim ***** válasza:
szexelj gumival és minden meg van oldva ^^
2014. jan. 15. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!