Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használtatok már hüvelykúpot? Vélemények?
Mi néha szoktunk használni.Szerintem biztonságos,bár ha tehetjük,akkor azért megszakítással kombináljuk.A kúp eléd büdös sztem (pharmatex)és néha folyik is,ezért mi a hüvelytablettát jobban szeretjük.10 percet kell várni vele,ennyi benne a macera,amúgy meg sztem nem rossz dolog.Engem néha csípni is szokott,de ez egyénfüggő.A szex nem másabb tőle.
/Szmötyi/
Egyszer, de elég kellemetlen érzésem volt utána...
19/F
Én hüvelytablettát használtam, de csípett, és nem csak engem hanem a páromat is. A régit is, meg a mostanit is.
Gondoltam kipróbálom a hüvelykúpot. Vettem, és anélkül, hogy aktusra sor került volna, felraktam egyet, hogy csíp e. Hát kb. 10 perc múlva elkezdett folyni belőlem a fehér hab. Ezek után pasival nem is merem kipróbálni, mert ha én vagyok felül, az úgy elég érdekes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!