Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal szeretnénk lefeküdni elég hogyha csak óvszert használunk?
Amugy 15 éves vagyok és több mint 3hónapja vagyunk eggyüt.Nagyon szeretjük egymást.Beszéltünk is erről az egészről,mindent megtudtunk beszélni.Csak a terhességtől félek pedig a barátom mondta h vigyázrám nagyon,de én mégis félek.Kérlek irjatok értelmes válaszokat és tanácsokat:)
Köszönöm.
Ha rendesen használjátok az óvszert (ha nem vagytok benne biztosan, akkor nézzétek meg a használati utasítást, minden óvszerhez jár) akkor 99%-ban nem lehetsz terhes. Előtte akár gyakorolhatjátok is együtt a felhúzását, elég erotikus az is.
Ha meg ennél is biztosabbra akartok menni, akkor van extra safe (extra biztos) óvszer spermaölővel ellátva, azt hiszem durex-nél ez a sötétkék doboz, lifestyles-nál pedig ilyen kék-fehér keverék.
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat.Ja és amugy szerintetek nem korai?Bár szerintem ha mindketten akarjuk és nagyonszeretjük egymást akor sztem nem.Szerintetek?
és mégegyszer köszi
benned is megfogalmozódott a válasz, hogy szerinted nem korai, ha szeretitek egymást. Nos, akkor sok sikert hozzá:) mi csak óvszert használunk,de igazából semmi sem nyújt 100%os védettséget.
na, úyhogy nem hinném hogy korai!
utolsó válaszadó te mikor vesztetted el?
ha szabad megkérdeznem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!