Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikor fog megjönni a menszeszem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog megjönni a menszeszem?

Figyelt kérdés
5 hete szültem. Sajnos azóta is elég erősen vérzem, ezért gyógyszereket írt fel az orvosom, közte az Azália nevű fogamzásgátlót is. Ezt egyből el kellett kezdeni szednem. Mikor fog megjönnie legközelebb illetve, a gyógyszer szedése mellett honnan fogom tudni, hogy mikor fogok menstruálni az elkövetkező hónapokban? Nem igazán értem ezt a gyógyszert.
2009. nov. 22. 13:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt mondjuk az orvostól kellett volna megkérdezned, nem a szex témakörben levő unatkozó 14 évesektől... -.-
2009. nov. 22. 13:49
 2/4 anonim ***** válasza:
60%
A 2 levél fogamzásgátló közti 7 napos szünetben. Csodálkozom,hogy ezt nem tudod,pedig még szültél is :(
2009. nov. 22. 13:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek az értelmes választ:) Gondoltam olyanok válaszolnak akik értenek is hozzá. De mindegy! Ez a fogamzásgátló kimondottan szoptatós anyáknak való. Nem kell szünetet tartani, ugyanis folyamatosan szedni kell. A leírásból nem derül ki, így mikor fog megjönni, pont a szünetmentessége miatt.Ráadásul a kérdést csak ebbe a témakörbe engedte felírni az oldal. Szóval legközelebb légyszi akkor válaszoljatok, ha érdemben hozzá tudtok szólni a dologhoz.
2009. nov. 22. 21:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne lázadj!

Ha értelmes választ vársz, akkor kérdezd a Dokidat :-D

2009. nov. 23. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!