Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így előbb fog megjönni a menszeszem? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Ha a 21 tablettából csak 15-öt veszek be, akkor előbb jön meg? Minden hónap 20.án jön meg de most azt szeretném ha 10.-én jönne meg, illetve 10.-e környékén. Akkor csak abba kell hagynom előbb a gyógyszer szedését? Előre is köszi a segítséget!!2010. júl. 19. 10:36
1/7 anonim válasza:
te nem vagy normális XD
már bocsi, de ekkora marhaságot már régen hallottam XDXDXD
2/7 anonim válasza:
Lefogadom,hogy csak 14 lehetsz...XD
3/7 anonim válasza:
Inkább ne tarts szünetet és vegyél be két levelet egymás után!Nem szabad azt csinálni, hogy nem veszed be a 21 tabit!Egyrészt felborítja a hormonrendszeredet másrészt felesleges pénzkidobás!Ha előrébb szeretnéd hozni, hogy ezentúl hamarabb jöjjön meg akkor a szünetet rövidítsd meg- 2-3 nappal!legközelebbi szünetben megint!Így előrébb hozhatod!De ha csak most szeretnéd akkor ne is tarts szünetet!
4/7 anonim válasza:
Igen, úgy előbb fog megjönni.
Igen, tényleg nem vagy normális.
5/7 anonim válasza:
egyébként meg nem kell beszólni neki!Nem mindenki tudja, hogy ez hogy működik!Én is voltam az elején ilyen helyzetben és a dokim világosított fel!
Az elöző voltam!
6/7 anonim válasza:
"Az elöző voltam!"
Kikérem magamnak :D
7/7 anonim válasza:
Bocsi!Helyesbítek az előtted lévő vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!