Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Normális, ha szeretem, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha szeretem, ha megpofoznak a pasijaim?

Figyelt kérdés

Eddig akikkel jártam, 3-at rá tudtam venni, és főleg szex közben nagyon élveztem. Szerettem őket, és ők is engem. Ti is éreztetek már ilyet?

20/l

2013. dec. 1. 14:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy:D az meg a másik hogy én nem tudnék megütni 1 lány főleg ha szeretem is
2013. dec. 1. 14:30
 2/17 anonim ***** válasza:
Én alapból utálom ha verik a nőket, én meg még haragomba sem tudnék kezet emelni rájuk, nemhogy élvezetből. Ha annyira akarják hogy szex közbe megpofozzam akkor sem tenném, maximum jól elpaskolnám a feneküket :)
2013. dec. 1. 14:32
 3/17 anonim ***** válasza:
Mennyire erősen/keményen?
2013. dec. 1. 14:32
 4/17 anonim ***** válasza:
Normális, élvezném veled. :D
2013. dec. 1. 14:34
 5/17 anonim ***** válasza:

innen látom, h 1 igazi kis ribi vagy.

fekete haj, barna bőr...a rengeteg szoláriumtól, óriási légy vagy mi a faszom az a napszemüveg plusz ez a tipikus ribizlis cica nadrág.....meg tán 1 convers cipő....ja meg a louis witton-os tucat táska iphone utcán a fülhallgató törvényszerűen a füledben.....majd elfelejtettem te vagy az a tipikus ribi aki óriásiakat nyög szex közben mi?

na pofázz ha nincs igazam.

2013. dec. 1. 14:34
 6/17 A kérdező kommentje:
hát, elég keményen...a fenekelést is szeretem :)
2013. dec. 1. 14:35
 7/17 anonim ***** válasza:
Sérülést is okoznak ezzel? Akár maradandót?
2013. dec. 1. 14:38
 8/17 A kérdező kommentje:

5ös, ennél nagyobbat nem is tévedhetnél :D világosbarna göndör haj, kék szem, a szoli szerintem hülyeség...converse cipőm/tipikus divatmárkás cuccaim sosem voltak. szeretek csinosan öltözködni, de attól még nem lesz ribi senki. nem vagyok bulisqrva, komoly kapcsolatokban szexeltem idáig..

uhh, nem.is tudom miért reagálok egy ilyen provokálós kommentre, de biztos van valami komoly problémád, szóval semmi gond, megbocsátva :)

2013. dec. 1. 14:42
 9/17 anonim ***** válasza:

H-A-Z-U-D-S-Z!!!!

mutass pm-be 1 képet magadról, akkor elhiszem, így nem!

2013. dec. 1. 14:43
 10/17 A kérdező kommentje:
semmi sérülés, a kemény alatt azt értettem, hogy nem finom paskolgatás :)
2013. dec. 1. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!