Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fagypont alatt az óvszer nem károsodik?
Figyelt kérdés
Csak mert autóban tárolom és hát éjszaka fagy van/lesz.
Semmi baja nem lesz a fagytól használhatom nyugodtan?
2013. dec. 1. 01:29
2/9 anonim válasza:
Én úgy tudom a latex károsodik a fagytól, nem is beszélve arról, hogy síkosítóval is be vonva. Én a helyedben behoznám a kocsiból vazze...
4/9 anonim válasza:
Elvileg van hozzá betegtájékoztató. Ha rá van írva, hogy szobahőmérsékleten tárold, akkor én a helyedben nem kísérleteznék.
5/9 anonim válasza:
De hülyeség, hogy betegtájékoztatónak nevezik ezt... :'D
Értitek.........
6/9 anonim válasza:
Elméletileg károsodhat. Amúgy (nem vicc) van téli óvszer is(!) ami direkt arra van kitalálva, hogy aki -10-ben is autóban fűtés nélkül akar keffenteni, ne legyen baja a guminak. Persze lehet h humbuk az egész
7/9 anonim válasza:
Bocsi az off-ért, de -10 fokban már minden óvszer túl nagy.
Bár az abszolút impotensek még itt probálkozhatnak: kemény, mert megfagyott.
9/9 anonim válasza:
Betegtájékoztató... bazzeg :D
Ez de durva XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!