Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy kapcsolatom, hogy csak óvszerrel tudok védekezni?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, és kiderült, hogy nem szedhetek fogamzásgátlót egészségügyi okok miatt. Ígymindig óvszerrel kell védekezzek. Létezik olyan férfi, aki ezt megérti?2013. nov. 26. 17:16
1/7 anonim válasza:
Persze.Elég sokan kibírjuk a gumit.
2/7 anonim válasza:
én is csak óvszerrel védekezek, még hosszútávú kapcsolatnál is 32/f
3/7 anonim válasza:
Lehet de megjegyzem van más módja is a fogamzásgátlásnak.
4/7 A kérdező kommentje:
3#,,Tudom, hogy van más módja is. De a legbiztonságosabb még mindig az óvszer és a gyógyszer.
2013. nov. 26. 17:25
6/7 anonim válasza:
Nem vitatkozni akarok veled de a gyógyszert nem nevezném egyáltalán biztonságosnak a mellékhatások miatt.De a későbbiekben ha esetleg férjed,férj jelölted lesz ez probléma lehet mert az óvszer az intimitást jelentősen csökkenti.Azért gondoltam hogy már most érdemes utánajárni vagy kipróbálni más megoldást.Ha nem is "élesbe" csak hogy a tested hogy reagál.De addig meg marad az óvszer meg az orál ha nincs kéznél a gumi.
7/7 anonim válasza:
Ne viccelj, ha valaki szeret akkor ez lesz a legkisebb problémátok! :)
Mi is óvszerrel védekezünk, mert én a pajzsmirigyem miatt nem szedem a gyógyszert , a párom egyáltalán nem csinált ebből problémát.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!