Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki jó tipp? Hogyan tudnám megoldani?
Sziasztok!
Na szóval arról van szó hogy a barátommal most kezdtünk el távkapcsolatban élni. Fogamzásgátlót szedek, és most a téli szünetben fogok kimenni hozzá külföldre. De az a baj hogy pont akkor fog megjönni mert akkorra vagyok ki írva. Mit tudok csinálni? mert ez így szörnyen rosszul jön ki. És ha esetleg nem szedem be a 21 szemet? akkor hamarabb megjön? lehet valami bajom? vagy hogyha egyből kezdem a másik levéllel és így nem hagyom hogy megjöjjön úgymond? vagy valami más tipp? mit kéne csinálnom?
Előre is köszönöm a választ. :)
Szia!
A 21 szemből semmiképpen ne vegyél be kevesebbet. Úgy tudod előrébb hozni a vérzést, ha a szünetet rövidíted. Egyszer-kétszer belefér, hogy mondjuk rögtön kezded a következő levelet, akkor nem fog megjönni, bajod sem lesz tőle. De azért olvasd át a betegtájékoztatót, általában le van írva, hogyan lehet tolni a menstruáción :)
Én nekem volt olyan h nem hagytam szünetet a 2 levél közt. Nem egészséges, de a nőgyógyászom szerint, nem lesz tőle bajom.
És már többször előfordult, hogy igy játszottam vele (de nem hosszabb távon és nem sűrűn) Nem lett tőle semmi bajom és terhes sem lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!