Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Lindynette 20 tabletta milyen hatással van a libidóra?
Köszönöm a válaszokat, ahogy látom, elég vegyesek a tapasztalatok, de az is igaz, hogy mindenkinél máshogy hat :) Tegnap vettem be az első bogyót, egyenlőre semmi hatás :)
Kösz mégegyszer a válaszokat!
Hát, most kezdtem el a negyedik levéllel, és minden csak rosszabb lett :( erősen gondolkozom, hogy abba kellene hagyni, csak az én párom nem akar visszaállni az óvszerre.
De hát mi a jobb? Ha ritkán van szex gumi nélkül, vagy ha gyakran, de gumival?? Köszi a válaszokat!
Ne azokat a hozzászólásokra adj, akik azt írják, hogy 2 hónapja szedi és hú milyen jó.
Nekem is marha jó volt másfél évig, szépen kikerekedtem, pattanások elmúltak, önfeledt szex, aztán szépen, lassan, alig észrevehető módon: 0 libidó, zsírpárnák, hajhullás, rossz közérzet, stb.
Most, 3 év után állok le, mert annak ellenére hogy a párom szerint nimfomán voltam, most halálosan jól elvagyok szex nélkül hetekig. Ő meg persze csak szenved...
Egy fórumhozzászólás a Hoxáról:
A libidóért a nőkben a progeszteron hormon felelős, míg a férfiakban a tesztoszteron.
Ha egy nő fogamzásgátló tablettát szed, amely mindig ösztrogén alapú, az megemeli az ösztrogén szintjét és csökkenti a progeszteront!
Peteéréstől és peteéréskor legmagasabb a progeszteronszintünk, ami teljesen logikus az Anyatermészettől. . . akkor legerőteljesebb a szexuális vágyunk, amikor képesek vagyunk teherbe esni.
Minden fogamzásgátló tabletta ösztrogén alapú, ezért mindegyik csökkenti a libidót. . . kisebb-nagyobb eltéréssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!