Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, hogy a 72órás tabi után semmilyen mellékhatás nem volt és egy csepp vérsem?
Figyelt kérdés
Sajnos kiszakadt a gumi és későn vettük észre.( Masculan óvszert többett látni se akarok! :( kb. egy kupak méretű lyuk volt rajta.) 5 órán belül vettem be a tabit, de semmilyen mellékhatást se tapasztaltam.Azt olvastam, hogy elvileg megkellene jönni-e utána vagy legalább pecsételni kellene de nekem csak a szokásos folyásom van. Egyébként a ciklusom 17. napján (6napja) történt a balesett és azóta aludni se nagyon bírok az idegességtől.2013. nov. 22. 20:59
1/6 anonim válasza:
Nyugi. Mi is így jártunk. Én is bevettem, abszolút semmi mellékhatás nem jelentkezett. A szokott időben megjött, utána a saját megnyugtatásomra megcsináltam egy tesztet. Negatív lett. Ne aggódj, minden rendben lesz.
2/6 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nálatok nem lett "baj".:)
Remélem tényleg feleslegesen aggódom és nekünk se lesz, mert még fiatalok vagyunk nagyon.
Köszi a választ.
2013. nov. 22. 21:13
3/6 anonim válasza:
Terhességi teszt bő 2 héttel az eset után már jelez. Addig meg ne parázz, mert addig nőgyógyász se tudna mit mondani, ellenben ha nagyon rágörcsölsz, attól már lehet bajod (fejfájás, hányinger, alvászavarok...)
4/6 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, bevettem a tabit nem lett semilyen mellékhatás, szokott időben jött meg nem voltam terhes.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2013. nov. 27. 18:23
6/6 A kérdező kommentje:
Tegnap este volt pecsételő vérzés, de na reggel megjött.
Van esély arra, hogy nem hatott?
2013. dec. 3. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!