Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hìztatok a fogamzásgátlótól? Volt-e valami mellékhatás?
A barátommal úgy döntöttünk, hogy elkezdek fog.gátló tabit szedni. Én is ezt szeretném, de nagyon félek, hogy meg fogok tőle hìzni :( nektek volt valami mellékhatás?
(most nem kellenek azok a kommentek, hogy: " inkább hìzz meg minthogy becsússzon a gyerek" és hasonlók )
Nem híztam tőle, viszont az elején sokat hánytam, illetve rendszeresen migrénem van és a lábam is kegyetlenül fáj néha.
Egyébként a hízás nem törvényszerű, meg mondjuk az az a mellékhatás, ami a legkönnyebben megelőzhető, kezelhető. Ha a többi mellékhatás érdekel, olvasd el néhány tabletta betegtájékoztatóját (hazipatika.com-on fent vannak), ott van az is, hogy melyikre mekkora az esély.
Mindenkinek más!
Nálam sajnos nem vált be. Híztam tőle 8kg-ot, ami annyira nem is zavart de a mellemben lett egy csomó. Az orvosom elvette a gyógyszerem majd fél év után újat kaptam. A csomó a mellemben nagyobb lett. Így nem tudom szedni a tabit. Egyébként én a sokból az egy vagyok.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!