Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ti hìztatok a fogamzásg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hìztatok a fogamzásgátlótól? Volt-e valami mellékhatás?

Figyelt kérdés

A barátommal úgy döntöttünk, hogy elkezdek fog.gátló tabit szedni. Én is ezt szeretném, de nagyon félek, hogy meg fogok tőle hìzni :( nektek volt valami mellékhatás?

(most nem kellenek azok a kommentek, hogy: " inkább hìzz meg minthogy becsússzon a gyerek" és hasonlók )

#SJR #fjrj
2013. nov. 6. 06:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem híztam tőle, viszont az elején sokat hánytam, illetve rendszeresen migrénem van és a lábam is kegyetlenül fáj néha.

Egyébként a hízás nem törvényszerű, meg mondjuk az az a mellékhatás, ami a legkönnyebben megelőzhető, kezelhető. Ha a többi mellékhatás érdekel, olvasd el néhány tabletta betegtájékoztatóját (hazipatika.com-on fent vannak), ott van az is, hogy melyikre mekkora az esély.

2013. nov. 6. 08:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Én kb 3 kilót híztam. Mikor elkezdtem szedni 55 voltam, most meg 57-58 körül mozgok. Ha normálisan étkezel mellett és csak akkor eszel mikor éhes vagy, akkor nem fogsz hízni. Igyál zöld teát, az vízhajtó hatású (egyes gyógyszerek vizesedést okoznak). Bár attól függ milyen ír ki. Ha a készítmény drospirenon tartalmaz, akkor nem fogsz, mert a vizesedést az ösztrogén okozza. Na de mint tudjuk egészséges a zöld tea, szóval ártani nem árt. :) Figyelj oda, és akkor nem fogsz hízni. :)
2013. nov. 6. 12:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más!

Nálam sajnos nem vált be. Híztam tőle 8kg-ot, ami annyira nem is zavart de a mellemben lett egy csomó. Az orvosom elvette a gyógyszerem majd fél év után újat kaptam. A csomó a mellemben nagyobb lett. Így nem tudom szedni a tabit. Egyébként én a sokból az egy vagyok.

22/L

2013. nov. 7. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!