Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fog. Gátlótól nem lehet hízni? Tudom h mindenkire másképp hat, de van olyan amitől biztosan nem lehet? Elsősorban hízásra hajalamosak válaszát kérném, köszönöm.
Szeptemberben kiírt nekem doki tabit, Belarát, de a mellékhatásokban levolt írv amint gyakori a hízás is, én eg hajalmos vagyok rá, ezért nem szedtem. Ezért kérdezem, mert szeretnék fog.gátlót szedni, jobb lenne, mert eddig óvszerrel védekeztünk a párommal, de úgy gondolom h előnyösebb lenne tablettára váltani. (Még nem derült ki, d elehet h a latexra allergiás is vagyok, ebből a szempontból is jobb lenne.)
Köszönöm a válaszokat
Szerintem ha allergiás lennél a latexra az kiderült volna. De nőgyógyásszal kellene megbeszélni. Mégiscsak ő írja fel a gyógyszert. A mellékhatásokat meg figyelni kell és lehet váltani. Barátnőm Lindynette20at szed 4 éve és nem hízott tőle.
22/f
Helyesírás!
Meg van a 8 általánosod?
ON: Nekem Belarát írt fel az orvos, egy éve szedem, és nem híztam tőle. Amikor mész dokihoz, beszéld meg ezt vele, de sztem úgyis csak akkor fog kiderülni, hogy hízol-e a tablettától, amikor már szeded.
OFF: "meg van" helyett megvan, "befog" helyett be fog. Bocs.
sajnos nincs ittthon mérlegünk :S de barátomnál van, nála megtudnék méreckedni.
És köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!