Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 2 hónapja szedek fog. gátlót,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hónapja szedek fog. gátlót, de nem merek még védekezés nélkül lefeküdni a barátommal, mert félek h. valami baj lesz. Túlparázom a dolgot?

Figyelt kérdés
2008. júl. 10. 14:48
 1/3 anonim ***** válasza:
igen túlparázod a dolgot:) de megnyugtatlak nem vagy egyedül ilyen parázós énis ilyen vagyok csak én már 4 hónapja szedem! de nekm éha sikerül elengednem magam és védekezés nélkül! nagyon jó:) nyugodtan probáld ki ha nemis midnig de próbáld ki:)
2008. júl. 10. 14:53
 2/3 anonim ***** válasza:
ez természetes, hogy félsz, de nem kell, ha rendszeresen szedted, nem felejtetted el, akkor nincs mitől, nyugodtan lefeküdhetsz vele. ha a menstruációd 1. napján kezdted el szedni, akkor azonnal hat, ha pedig 2-5. nap, akkor 7nap múlva, tehát semmi gond nincsen
2008. júl. 10. 14:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy voltam mint te,csak a pasim mindig kivette,mielőtt elment.Az is hülyeség volt,tudom,mert akkor is kerülnek spermiumok a hüvelyembe,de valahogy én bíztam is benne meg nem is,aztán később engedtem neki,azóta engedem:)Szóval csak egyszer kell túlesni rajta,nem kell félni,a fogamzásgátlók azért vannak,hogy teljes körű nemi életet élhessünk.Szerintem a fogamzásgátló tabletta a legjobb:D
2008. szept. 13. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!