Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » SOS! Letszi aki tud segiteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Letszi aki tud segiteni valaszoljon! Terhesseg szex nelkul?

Figyelt kérdés
Elegge panikolok most ugyanis fiatal vagyok es meg szuz de hallottam h lovaglas kozben is atszakadhat a szuzhartya es en lovagoltam, de tudtomban meg nem szakadt at. Nem is voltam meg fiuval. Viszont most meg a mehemnel erzem eleg gyakran (ma kezdodott) hogy "mozog" a hasam es ha odateszem a kezem erezhetem is. A menstruaciom nem kesik elvileg mostanaban kene megjonnie, de most elegge panikolok. Lehetseges az hogy valaki igy legyen terhes, hogy esetleg raultem valahol koszos wcre vagy koszos kezzel nyultam magamhoz stb ...?
2013. nov. 17. 14:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Elég kicsi rá az esély.
2013. nov. 17. 14:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha december végére születik meg a gyerek, szerintem alapíts vallást.
2013. nov. 17. 14:36
 3/13 A kérdező kommentje:
Masnak volt mar ilyen h menstruacio elott ezt csinalta a hasa?
2013. nov. 17. 14:37
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor most megyek és megölöm magam. Ha jól értem lovaglás alatt, te nem a szexpózra gondolsz, hanem az állaton való ülésre. Na mármost nem tudom tanultad-e biológiából, de terhes spermiumtól lehetsz maximum. A kosztól, vagy a lovad retkes hátától maximum fertőzést kaphatsz.
2013. nov. 17. 14:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

-.- Ha a butaság fájna...

Hallottál már Szűz Mária történetéről?? Na ő is szűz volt s mégis szült.

Szerintem menj el wc-re szrni egyet és máris nem fog mocorogni a hasad...

6/13 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha lovagolsz attól max csak a szűzhártyád szakad át .. a megtermékenyítéshez kell sperma is ..

Amit nem tudsz összeszedni koszos wc ülőkéről...

Mivel a sperma élettartalma nagyon rövid, szabad levegőn.. Nagyjából 0az esély arra amit leírtál.. Ha át is szakadt a szűzhártyád akkor is szűznek számítasz ,mivel nem voltál pasival..... Több olvasás kevesebb pánik ...

15/L

7/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a kedves valaszaitokat
2013. nov. 17. 14:40
 8/13 kismutyesz_ ***** válasza:

6-os látom otthon vagy a témában. :D

Egyébként nem lehetsz terhes, nyugi. :) 16/f

9/13 anonim ***** válasza:
Mitől lennél terhes attól,hogy a jó isten felcsinált ? Gondolkozz már egy kicsit !!
 10/13 anonim ***** válasza:

Kedves 8-as :) A kortársaimmal ellentétben , tisztában szeretek lenni mindennel . Mielőtt hülyeséget csinálnék, amire így sokkal kevesebb az esély .

ÜDV : egy 15 éves szűz lány :)

2013. nov. 17. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!