Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel múlt pénteken voltunk eggyüt és kiszakadt
a gumi. Elmentünk a nőgyógyászhoz és ki lett íratva a
72 órás tabi. A közösülés után 1 órára vette be a
tabit. Előfordulhat hogy terhes lesz?
Ha bevette a 72 órás tabit, akkor nem lehet nagy gáz, azért egy ilyen gyógyszer rendesen odavág ám a szervezetnek, úgyhogy ne nagyon szokjatok rá!
Próbáljatok meg jobb minőségű gumit venni, nálunk soha nem volt gond.
A Lyfestiels (lehet, nem jól írtam, bocsi érte) egy nagyon jó minőség.
De ha 20-ig nem jön meg, mindenképpen menjen vissza a nőgyógyászhoz!
2008. júl. 10. 07:53
A 72 órás tabletta leírásában benne van, hogy ha azonnal nem kezd menstruálni, akkor fennáll a terhesség lehetősége. Mindenképpen el kellene menni orvoshoz, mert ez elég komoly ügy, főleg a hasi fájdalmakkal.
Ugyan nem vagyok orvos, de a személyes véleményem, hogy már néhány hetes terhes volt a tabletta bevételekor, amibe igencsak bezavarhatott a 72 órás lórúgás. Mindenképpen menjetek el nőgyógyászhoz, MOST!
2008. júl. 10. 08:11
ezt nem hinnem. a baratnomnek csak masnapra jott meg a tablettatol. szerintem csak az atlagtol elteroen reagal a hormonutesre. ha nem lenne igazam es tenyleg tobb hetes terhes, a megszakitassal (marmint, ha azt akarnatok, ami persze szomoru lenne) egy-ket nap mulva sem kestek el.
2008. júl. 10. 08:29
Ha úgy fáj neki, mintha meg akarna jönni, de mégsincs vérzés, akkor mindenképp vissza a nőgyógyászhoz!
Te mit tehetsz? Természetes, hogy a gyerekáldástól félsz, de elsősorban a barátnőd lelkét simogasd :) Egy ilyen tabletta tényleg 'lórúgás' :s
2008. júl. 10. 08:50
ha eltelt annyi idő már hogy egy teszt kimutassa akkor csináljon a barátnőd tesztet! volt olyan sajnos aki 72 órás tabi mellett terhes maradt! de ha a barátnőd nagyon ideges attól is késhet! de megnyugtatlan nekem többször volt ilyen tablettára szükségem és sose zavart be rendesen megjött a szokott csuszásával együtt! szoval ha 20-ka körül szokott megjönni akkor még nincs mitől félnetek! de tesztet amint lehet csináljon!
2008. júl. 10. 09:03
6/10 anonim válasza:
énis vettem be 72órás tabit, a betegtájékoztatóban benne van h előfordulhat h a következő menstruáció késni fog. nekem a beszedés után egy hétre jött meg (úgy h előtte 2 héttel is megvolt), viszont neméreztem semmit, modanám h lehet h atabitól van a hasi fájdalom, de sztema biztonság kedvéért menjetek el orvoshoz v csináljatok egy tesztet.
2008. júl. 10. 10:09
A 20. a az juniusra vagy juliusra vonatkozik? Mert ha julius, akkor még van bő egy hetetek, ha juniusra, akkor már három hetet késik.
2008. júl. 10. 10:19
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor azért kevésbé aggasztó a helyzet. Viszont a hasi fájdalom semmiképpen sem normális, mindenképpen mejetek el nőgyógyászhoz!
2008. júl. 10. 13:17
én is bevettem már egyszer,és 3napra rá csináltunk egy tesztet.nekünk hatásos volt.de sztem ha beveszi akkor nem lehet semmi baj,nekem sokszor melegem volt,meg néha megszédültem.a tabletta után mindenféleképpen csináljatok tesztet,az megnyugtat.
2008. júl. 15. 12:11
Kapcsolódó kérdések: