Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért nem jön meg a menstruáci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön meg a menstruációm a fogamzásgátló abbahagyása uán?

Figyelt kérdés
Az utolsó menstruációm október 12-én volt. Abbahagytam a fogamzásgátlót és a ciklusom 16. napján szexeltünk a párommal...az elején nem védekeztünk. Ekkor még nem lehetett valós peteérésem nem igaz? Most 4 napja hogy meg kellett volna jönnie...ugye ez a fogamzásgátló abbahagyása miatt van?

2013. nov. 12. 10:39
1 2
 11/15 anonim válasza:
És már nem szűz?
2013. nov. 12. 17:32
 12/15 A kérdező kommentje:
Elmentem dokihoz nem elég hohy kismedence gyulladásom volt múlthéten most bevérzett egy tüszőm :( amúgy meg utolsó nem nem vagyok szűz!
2013. nov. 13. 07:45
 13/15 anonim válasza:
Jaj neked még tüszōd is van? És lovagolni szeretsz? Vagy inkább hátulról?
2013. nov. 13. 08:57
 14/15 A kérdező kommentje:
Most ezt miért kell de komolyan? Ennyire szar az életed, hogy itt kell levezetned a stresszt? Én elhiszem hogy szar a helyzet Magyarországon de hidd el nekem is szar. Csak mondjuk én az egyetemen vagy a munkám során levezetem a sok feszültséget. Nem kell itt itélkezni ki vagy te de komolyan? Azt hiszed te vagy a jóisten vagy mitől 3rzed magad felsőbbrendűnek? A családom női tagjai közül sokan nőgyógyászati rakos megbetegedés miatt haltak meg. Ne viccelj ilyen dolgokkal. Biztos nagyon szomorú ember lehetsz és sajnállak....remélem jóra fordulnak a dolgaid.
2013. nov. 13. 12:38
 15/15 anonim válasza:
Köszi, de nem hiszem hogy jóra fordulnának a dolgaim. Amugy meg csak poénkodni akartam. Na lovagolni szeretsz?
2013. nov. 13. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!