Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Jhéten hétfőn fogy el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jhéten hétfőn fogy el a tabim, tovább szeretném szedni a kövi levelet, de nem teljesen csak 14 tablettát és utána tartani a 7napos szünetet, h nyaralásra ne legyen meg. Ezt igy lehetséges, h nem szedem végig mind a 21et csak 14et és utána jöjjön meg?

Figyelt kérdés
2008. júl. 9. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:
ne ezt csináld!!! hanem hogy nem tartassz szünetet két levél beszedése közben. beszeded a 21 tablettát aztán egyből a másikkal folytatod szünet nélkül. ezt viszont csak nagyon ritkán lehet csinálni, mert ez is káros, de sokkal obb, mint félbehagyni egy levelet. azt mindig be kell szedni teljesen.
2008. júl. 9. 12:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen,ezt tudom,h inkább igy kellene, de az a gond,h péntek szombat két nagy partyn leszek és akkor lenne meg aztán ha tovább szendém pont nyaralásra ezért gondoltam arra,h kihagynám a maradékot...
2008. júl. 9. 12:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Ilyet nem csinálhatsz, teljeen felborítanád a hormonháztartásod, ez nem egészséges, szóval el kell döntened mi a fontosabb és vagy szünetet hagyni, vagy szünet nélkül szedni a következő levelet, de a te variációd nem jó. Egyébként használj tampont a buliba és a nyaraláskor meg jó lesz ha nem lesz meg, mert tudsz fürdeni, már ha olyan helyre mentek. Én ezt csinálnám, de azt ne tedd amit írtál.
2008. júl. 9. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!