Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Fogamzasgatlo hasznalok velemenyet, tapasztalatait varom :/
" Egy filmtablettát hagyott ki az első héten
Vegye be a kihagyott tablettát, amint az eszébe jut, még akkor is, ha ez két tabletta egy időben történő bevételét jelenti. A következő tablettákat a szokásos időben vegye be, és használjon kiegészítő fogamzásgátló módszert (pl. óvszert) a következő 7 nap alatt. Ha a mulasztás előtti héten szexuális együttlétre került sor terhes lehet. Ebben az esetben forduljon orvosához."
:O ezt én se tudtam, az utolsó sort. de nem értem h ha előtte rendesen szedted akkor mi lehet a baj?
de akkor menj el orvoshoz, ha azt írja :/
első voltam
Szerintem nagy esélye van így a teherbeesésnek. Csak az eseményivel meg az a bibi, hogy rettenetesen megterheli most majd a szervezetedet, mivel fogamzásgátlót is szedsz. Nehogy aztán valami maradandót okozzon amitől nem lehet gyereked, de jobb lenne ha mindenképpen nőgyogyásznál konzultálnál mert ez komoly dolog! Az sem biztos, hogy kell az az eseményutáni tabi.
Egyébként én kéthónapja felejtettem el egyszer bevenni, de én már a levél végén jártam. Én úgy oldottam meg, hogy nem tartottam 7 napos szünetet, hanem szedtem a következő levelet is. Nem vettem be eseményit sem.
Azért baj, mert a sperma még pár napig életképes.
A teherbeesésre egyébként egészen minimális az esély, viszont ezt már ki kell várnod, fogamzásgátló mellett nem szabad esemény utánit bevenni! Nem csak a trombózis miatt, hanem mert mindkettő a hormonjaid kavarja meg, és egyáltalán nem biztos, hogy az esemény utáni nem csökkenti a fogamzásgátló hatékonyságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!