Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló? Segeítség! Kinek, hogy vált be a REZIA fogamzásgátló? Félek elkezdeni fgamzásgátlót szedni.18/L
A nőgyógyász most írta fel nekem ezt a fogmzásgátlót, és holnap ki is váltanám, de összeolvastam egy csomó negatívumot most, a pecsételő vérzéstől a folyamatos menstruációig mindent. Mennyire gyakori ez? Őszintén félek elkezdeni fogamzásgátlót szedni...félek, hogy tönkrevágja a hormonrendszerem...meg hogy ha barnázok hetekig nem lehetek majd együtt vele :/
És ha abba kell hagynom valami miatt, renszerint visszaáll a szervezetem a mostani állapotába?
De a barátom és én sem bízunk 100%-ig az óvszerben szóval kombinálni akarjuk, hogy véletlenül se történjen baj. Szerintetek?
Tök mindegy, hogy Rezia vagy nem Rezia, mert MINDEN fogamzásgátlónak ugyanazok a lehetséges mellékhatásai.
Ha félsz, ne szedd!
Az óvszer tökéletesen megbízható, ha TI rendesen használjátok.
Egyébként ki se kell váltani ahhoz, hogy elolvasd a tájékoztatót, benne vannak az előfordulási arányok is:
Szia!
Én is 18 évesen kezdtem szedni a Reziát, előtte nem szedtem mást. Már több, mint egy éve szedem, semmi problémám nincs vele. Az első hónap után, amikor megjött, utána egy-két hétig még pecsételő vérzésem volt - DE le van írva a betegtájékoztatóban, hogy ez teljesen normális, rendszeres szedéssel elmúlik, szóval ettől még ne pánikolj be. Akkor ki lehet bírni azt a kis időt, utána többet nekem nem volt ilyen gondom. És másféle sem. :)
De egyébként ne abból indulj ki, hogy milyen véleményeket olvasol a neten, az nem mérvadó. Mindenki szervezete máshogy reagál mindegyik fogamzásgátlóra, így nem tudhatjuk, neked beválik-e. Az orvos, aki felírta, előtte megvizsgált?
Köszönöm a válaszokat, némileg megnyugtattatok:)
utolsó, igen megvizsgált. Volt rákszűrésem és egy jó drága komplex vérvizsgálatom is, de elvileg minden rendben van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!