Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Remélem nem tehes.!? (LENT)
barátnőmmel eggyütt voltunk..
a menszesz utólsO..1-2 napjában.
nem mentemel mert időben kiszáltam..
elméletileg nem leht terhes...
kicsit azért tartok tőle..
szerintetek??
tudom h nagy hülyeséget csináltunk..de rendes válaszokat légyszíves..
ő szinte biztos benne h nem..
de én félek..
mien jelek utalnak arra ha terhes..
Te se lehetsz több 15-nél... Hallottál már olyanról, hogy védekezés?
Amúgy a barátnődnek is gratulálok, hogy ennyi esze van. Csak a babát sajnálom, ha terhes lett a csaj :(
Gugli a te barátod...
A terhességi teszt pozitivitását a HCG nevű hormon okozza, amely lényegében egy vezérlő jellegű hormon. Termelődése a beágyazódáskor indul meg, tehát általában az elmaradt vérzés (ekkorra már két hét eltelt a megtermékenyüléstől) után jó egy héttel válik pozitívvá a teszt. Jelek rendszerint a fogantatás utáni 15-20 napban jelentkeznek először, tehát a gyakorlatban a soros vérzés elmaradása körüli időben. Tudniillik: a magzat ekkor került biológiai kapcsolatba az anyjával.
Az első igazi jel lehet a vérzés elmaradása, késése. Ha ilyenkor a reggeli ébredési hőmérséklet 37 fok felett van, az jó jel.
A terhesség általános tünetei klasszikusak: rosszabb közérzet, mellfeszülés, reggeli hányinger, alhasi teltségérzet (mintha bármelyik pillanatban megjöhetne...) Koraterhességben az alhasi vérbőség okozza ezt a tünetet. De ezek nem specifikusak. A terhesség jele lehet az állandó éhségérzet, de ezt terhességi jelként értelmezni nem szabad!
A terhes méh már a növekedés kezdeti stádiumában nyomja a hólyagalapot, alhasi vérbõség van, tehát való igaz, hogy a vizelési inger az egyik terhességi jel.
A tényszerű a vérzés elmaradását 1-2 héttel követően elvégzett ultrahang vizsgálat.
19 vagyok..
tudom h hülyeséget csináltunk..:(
de szerintem segítséget kérni sosem szégyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!