Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszakadt óvszer utáni életkedv. Valakinek ötlet?
A múlthéten szeretkeztünk a barátommal és kiszakadt az óvszer... bevettem az eseményutáni tablettát, de mivel tombolnak bennem a hormonok továbbra is szeretnék a barátommal szexelni de rettentően félek, hogy még1x kiszakad mivel a tabletta eléggé káros...
Mennyi az esélye, hogy még1x kiszakad?
Azt a csomagot egyből dobjuk el, ne is használjuk belőle a többit?
Mivel még csak 15 vagyok és nem is szeretnék fogamzásgátlót szedni, hogy küzdhetem le ezt a félelmemet?
Nagyon szépen szeretnék mindenkit megkérni, hagyjon fel az ítéletekkel...
miben különbözik a hormonmentes fogamzásgátló a többitől?
és mér jó a spermicid krémek?
hormonmentes a helyi fogamzásgátló, ami vagy kenőcs, vagy kúp, amit a hüvelybe felhelyezve elolvad. ezek olyan anyagot tartalmaznak, amelyek elpusztítják a spermiumot, így életképes spermium nem jut el (elvileg) a méhedbe. de olvass utána akár a pharmatex oldalán. a spermicid = spermaölő
a fogamzásgátló tabletta az komolyan beleszól a te "működésedbe", hormonokkal szabályozza a peteérésedet. ellenben ezek a hormonmentes eszközök nincsenek hatással a te szervezetedre, pontosan olyanok, mint például az óvszer.
tablettát idősebben sem kellene szedni, mert amit az művel a szervezettel, az minden, csak nem normális. lehet, hogy az a legbiztosabb fogamzásgátló módszer, de a menstruáció megszűnik létezni, már csak megvonásos vérzés van onnantól, a rengeteg vetélésről nem is beszélve, ami azok körében fordul elő, akik évekig tablettáztak a baba előtt.
a pharmatexet nem elsődleges, hanem kiegészítő fogamzásgátlónak ajánlottam, ami a leírásában is szerepel. aki rendszeresen csak ezt használta, az meg is érdemli, hogy gyereke lett. a betegtájékoztató is kihangsúlyozza, hogy más védekezési mód mellett ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!