Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megujjazott a barátom. Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Pettingeltem a brátommal és ő megujjazott és lehet h. került előváladék a hüvelybe bár valószínű h. nem...
Deh megjött a menszeszem normálisan ettől még lehetek terhes?
Nőtt a mellem de ez attól függetlenül is nőhet...én így gondolom..
Mi a véleményetek?
2009. nov. 15. 14:57
1/15 anonim válasza:
jajjj, hat ugy szeretem az ilyen felelőtlen tiniket. ha kerult rá előváladék, azt miért nem lehetett letörölni??? ja, lehetsz terhes, ha került a hüvelyedbe.
2/15 anonim válasza:
Járnál velem?
Amúgy nem leszel terhes nyugi.
3/15 anonim válasza:
jaj, utolso. elég legyen mar a marhasagokbol. fogadni, vmi pasi vagy, akinek gőze sincs a női anatómiáról.
4/15 anonim válasza:
15:01
Pajti!
Megujjazta. Nyilván előtte nem élvezte teli a kezét. Ha terhes is lehet, nem az ujjazástól.
5/15 anonim válasza:
persze, h nem az ujjazastol, hanem az előváladéktól. nem ismerjük a körülményeket, lehet, h éppen ugy volt, h mielőtt a lanyhoz ért volna, megfogta a farkát, és akkor létrejöhet terhesség.
6/15 A kérdező kommentje:
Egyébként nem feküdtünk még le..és én még egyébként is szűz vagyok...deh tudom h. ettől még lehetek terhes...
Egyébként nem nagyon fogdosta magának...Jah és a mensim normálisan megjött....
2009. nov. 15. 15:08
7/15 anonim válasza:
a mensi nem lényeg, az terhesség alatt is megjohet. hat, sztem mostmar bizd magad a jó szerencsére. mi annó pettingnél is ovszert hasznaltunk. és hidd el, nem bantuk meg. legalabb nem volt ilyen jellegű idegeskedés.
8/15 anonim válasza:
nekem az a véleményem h nem vagy terhes! Azért még nem kell minden kis hülyeség miatt aggódni!
9/15 anonim válasza:
Nem nagyon fogdosta magának - ergo nem jutott az ujjára sperma. Nem leszel terhes, nyugi bébi! ;)
10/15 anonim válasza:
nemvagy terhes, nyugi. kb 0% az esélyed ráű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!