Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tabletta szedésekor, ha előre akarom hozni a menzeszem, egy héttel előbb abbahagyom a szedést, és abban az egy hétben muszáj, hogy megjöjjön?!
Tájékoztató!
OTT van feketén-fehéren, hogy kizárólag hogy módosíthatod a megvonásos vérzésed idejét.
Úgy NEM, hogy abbahagyod egy héttel korábban!
(már ha nem akarsz teherbe esni)
Azért, mert megyek fürdőbe és nem akarok menstruálni.. :D
Voltam dokinál, nem kell most osztani, csak érdekelne, hogy akkor előbb megjön-e...
Emigy meg ő ajánlotta, hogy van hozzam előre, vagy toljam el . ;)
Istenem.... Csak úgy tudod eltolni, ha nem tartasz 7 napos szünetet.A 21 napból nem csinálhatsz 14 napot,érted?!
Úgy lett kitalálva a női szervezet számára a hormonmennyiség, hogy 21 napig kapjon 21 adagnyi hormont. 15 napnyi hormon nem fog neked védelmet nyújtani,akár van 7 napos szünet,akár nincs!
Remélem most már megérted.
"ő ajánlotta, hogy van hozzam előre, vagy toljam el . ;)"
De nem így kell előre hozni, okoska!
Előre kell gondolkozni hozzá és a gyógyszer továbbszedésével elérni azt, hogy a rákövetkező levél után korábban jöjjön meg.
"Attól miért esnék teherbe, mert előbb hagyom abba egy héttel?"
Ha szerinted te jobban tudod, miért kérdezel?
Istenem, inkább te ne írj nekem. :D
Hát könyörgöm, máshogy nem tudom eltolni. Valahogy meg kell oldanom, hogy ne akkor vérezzek amikor éppen a fürdőbe megyek.. Ha tudsz jobbat akkor írd már le. Ki vagy te Dr. House? Már ne is haragudj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!