Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tesztelhetek már?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tesztelhetek már?

Figyelt kérdés

augusztusban be kellett vennem egy escapelle esmenyutanit es azota ketszer megis jott termeszetesen az elso elobb mint kellett volna, viszont a masodik rendesen. nos 9 napja kesik a menstruaciom, 1 hete teszteltem negativat(facelle), azota se semmi, ma vettem megint gy tesztet... megcsinalhatom most ha hazaertem? ja es halkan jegyzem mef emlekeim szerint semmi okom nincs az aggodalomra mivel vedekeztunk gumival ami sosem szakadt el ... neha 1-1 mp-re betette gumi nelkul de semmi tobb. szerintetek? volt mar valaki hasonlo hlyzetben? semmikepp sem lenne szerencses most egy baboca...:(

19/L

2013. okt. 21. 13:24
 1/7 anonim ***** válasza:
igen
2013. okt. 21. 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Tesztelhetsz. Viszont ne áltasd magad, van okod az aggodalomra. Bőven elég, ha egyszer beteszi gumi nélkül és ott az előváladék. Ha már védekeztek, védekezzetek normálisan.
2013. okt. 21. 13:28
 3/7 anonim válasza:

Ha már egy hete is teszteltél (feltételezem, akkorra vártad), akkor tesztelhetsz most is persze, de ennyi késésnek más oka kell legyen, menj el nőgyógyászhoz inkább!

Ha baba lenne, mostanra már ki kellene mutatnia a tesztnek biztosan.

Ha rendszeres nemi életet élsz és nem akartok még babát, akkor javaslom írass fel fogamzásgátlót is, szerencsésebb (és "kellemesebb" is az együttlét) mint a gumival :)

2013. okt. 21. 13:30
 4/7 anonim válasza:

Szerintem az eseményutáni zavart be.Én mikor a fogamzásgátlót abbahagytam,2 hónapig rendben megjött,utána több mint 40 napra.Türelem,mert minél jobban izgulsz,annál később fog megjönni.De ,hogy megnyugodjál,csináld meg a tesztet.

(39 év nő)

2013. okt. 21. 13:31
 5/7 A kérdező kommentje:

nos megcsinaltam a tesztet negativ! es amugy a legjobb az egeszben hogy a fogamzasgatlo mar ket hete a fiokomban var a sorara mivel most kezdenem el szedni... :(:)

akkor megnyugodhatok es varjak turelemmel?

amugy koszonom szepen a valaszaitokat !

2013. okt. 21. 13:37
 6/7 A kérdező kommentje:
ma megjott :)
2013. okt. 22. 14:54
 7/7 anonim válasza:
örülök :)
2013. okt. 24. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!