Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tesztelhetek már?
Figyelt kérdés
10 napja késik a menzeszem. A barátommal MINDIG védekezünk, gumival és mindig megnéztük eddig, hogy nem volt-e lyukas. Nem tudom miért, de mégis félek a terhességtől. Fáj a mellem, úgy mint menses előtti időszakban, de barna folyásom is szokott lenni, azonban most nincs. Egyáltalán 2 héttel az aktus után már jelentkezhetnek terhességre utaló jelek? Folyamatosan azon agyalok, hogy nem lehetek terhes, hiszen védekezünk mindig.2012. febr. 13. 19:21
1/7 anonim válasza:
ha 10 napja késik, akkor tesztelj
3/7 Nazira válasza:
Csinálj tesztet utána ha negatív akkor is menj el az orvoshoz.
4/7 anonim válasza:
biztos nem vagy terhes! lehet akármilyen pszihológiai oka, hogy nem jön meg: stressz, nem rendszeres étkezés, életmódváltás..
5/7 A kérdező kommentje:
A barátom is ezzel nyugtatgat, mert tényleg mindig védekezünk, de nagyon félek.
2012. febr. 13. 19:39
6/7 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy ,de ha ennyire félsz a terhességtől akkor ne szexelj és meg van oldva,ugyanis egyik védekezés,sem 100%os,aki pedig szexel az jobb esetben tisztában azzal,hogy benne van a pakliban,hogy terhes lesz,ezért sem jó 17-18 alatt szexuális életet élni többek közt..
7/7 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok, nem tini. Csináltam tesztet és szerencsére negatív lett!
2012. febr. 14. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!